Ciliegia tropicale

Da: 260 & Nessun costo di spedizione

Spedizione gratuita per ordini superiori a 500 euro!

  • Segno di spunta Soddisfazione garantita
  • Segno di spunta Nessun problema con i rimborsi
  • Segno di spunta Pagamenti sicuri
CHECKOUT SICURO GARANTITO
  • Carta Visa
  • MasterCard
  • Carta Discover
  • PayPal
  • Apple Pay

JACK SKELLINGTON: DUE SPECIE DI ASSASSINI COMBINATI

I selezionatori di questa varietà hanno lavorato alla Killer Queen per circa 12 anni. Killer Queen è composta principalmente da genetica G13, più una piccola quantità di Cinderella 99. Jack Skellington è stato scoperto dopo l'entrata in scena di Jack Lo Squartatore.

Questo ibrido di indica 30% e sativa 70% produce sballi euforici con alti livelli di THC. I sapori e gli odori sanno di lime fresco e sono piuttosto speziati.

Jack Skellington is een fantastische soort voor SOG-opstellingen, maar om de grootte te regelen moeten de planten nog getopt worden. Tijdens de bloeifase verstrijken ongeveer 56 dagen. Middelgrote opbrengsten en veel hars op de toppen maken haar ideaal voor de productie van hasj. Deze cultivar is uitzonderlijk hoog en boeren gebruiken verschillende trainingsmethoden om de hoogte te behouden. Ontdek de heerlijke en exotische Tropicana-kersensoort. Met de tropische kersenvariëteit aan bloemen kun je nooit fout gaan. Het heeft een overheerlijk aroma en een verrukkelijke smaak, omdat Tropicana-kersen fruitig en zuur zijn en een verrukkelijke ondertoon van kersentaart hebben. Deze grote klompjes zijn naar onze mening moeilijk te weerstaan.

Het is aantrekkelijk om te proberen vanwege de fruitige, zoete en pittige geur en de smaken van bosbessen en citrus. Met een Sativa/Indica-verdeling van 60/40 en een gemiddeld THC-gehalte van 16 tot 21% is Tropicana Cherry Strain de ideale cannabissoort voor het consumeren van zowel Sativa-dominante soorten als klassieke Indica-hybriden.

Terpenen in Tropicana-kers

THC: 16 – 21%
CBD: 0,5 – 0,64%
CBC: 0,19 – 0,29%
CBG: 0,04 – 0,19%
CBN: 0,15 – 0,27%
THCV: – 0,2%
Myrceen: 0,19%
Geraniol: 0,07%
Limoneen: 0,15%
Linalool: 0,16%
Sabineen: 0,07%
Bisabolol: 0,12%
Terpineol: 0,01%
Valenceen: 0,15%
Phellandreen: 0,08%

Impact en smaak

De toppen van Cherry Tropicana lijken bolvormig. Het zijn enorme platen donkergroen met een paarse ondertoon. De toppen hebben lichtoranje haartjes en zijn bedekt met witte trichomen. Klanten benadrukten ook aardse, perzik-, abrikozen-, citroen- en kersensmaken als fruitige smaken, naast de reeds genoemde smaken.

Eén beschrijving van de cannabishigh is een helder licht dat je naar de hemel tilt. De gebruikerservaringen zijn positief en blij. Als je high bent van marihuana, is het onmogelijk om complexe taken uit te voeren.

Het is een geschikte optie voor een korte wandeling. Tijdens de buzz ervaar je tintelingen, maar dit weerhoudt je er niet van om ervan te genieten. Als je gelukkig bent, kun je lachen en anderen aanmoedigen hetzelfde te doen. Bovendien heeft de persoon een gevoel van rust en lichtheid door zijn hele lichaam. Daarom raden wij u aan uzelf grondig te hydrateren. De Indica van de soort Cherry Tropicana kan je ook hongerig maken.

🔍

Bloemen

Tropische kersensoort

Beoordeeld als 4,75 uit 5 op basis van vier klantenbeoordelingen

(4 klantrecensies)

$ 260,00 – $ 2.400,00

Bovenkant van vorm

Aantal Kies een optieOZQPHPP

Aantal tropische kersensoorten

Voeg toe aan winkelkar

Onderaan het formulier

Artikelnummer: M-1322 Categorie: Bloemen Tags: kersentrop-soort, kersentropicana, kersentropicana-soort, apotheek bar haven, apotheek fullerton, apotheek malden, apotheek nantucket, apotheek eiken gazon, oceaan strand apotheek, rso olie apotheek bij mij in de buurt, trop kersen , tropenkersensoort, tropenkersen, tropenkersensoorten, tropische kersensoorten, tropicana-kersen, tropicana-kersensoorten, tropicana-kersen, tropicana-kersensoorten

Beschrijving

Extra informatie

Beoordelingen (4)

Tropische kersensoort

Overzicht:

Ervaar de exotische en heerlijke Tropicana Cherry Strain. Als het om bloemen gaat, kun je met de tropische kersensoort nooit de fout in gaan. Het is een geur die zo lekker ruikt, en de smaak is om van te watertanden, aangezien kersen Tropicana fruitig en zuur zijn met de heerlijke ondertonen van kersentaart. We denken dat het behoorlijk moeilijk is om deze grote toppen te weerstaan.
Met zijn zoete, zure en fruitige aroma, met bosbessen- en citrussmaken, is het het proberen waard. Tropicana Cherry Strain wordt geleverd met een 60/40 verhouding Sativa/Indica en 16 tot 21% van het gemiddelde THC-niveau, waardoor het perfect is om te genieten van zowel een Sativa-dominante soort als een traditionele Indica-hybride soort.

Terpenen in Tropicana-kers

THC: 16 – 21%
CBD: 0,5 – 0,64%
CBC: 0,19 – 0,29%
CBG: 0,04 – 0,19%
CBN: 0,15 – 0,27%
THCV: – 0,2%
Myrceen: 0,19%
Geraniol: 0,07%
Limoneen: 0,15%
Linalool: 0,16%
Sabineen: 0,07%
Bisabolol: 0,12%
Terpineol: 0,01%
Valenceen: 0,15%
Phellandreen: 0,08%

Effecten en smaak

De toppen van Cherry Tropicana hebben een bolvormig uiterlijk. Donkergroen met een paarse tint, het zijn enorme brokken. De toppen zijn bedekt met witte trichomen en bevatten lichtoranje haartjes. Naast de eerder genoemde smaken noemden klanten ook aardse, perzik, abrikozen, citroen en pruimen als fruitige smaken.
De cannabis high wordt omschreven als een oogverblindend licht dat je meeneemt naar de hemel. De effecten zijn vrolijk en vrolijk voor de gebruikers. Complexe taken kunnen niet worden uitgevoerd als je high bent van marihuana.
Het is een goede keuze voor een lichte wandeling. Je zult tintelingen voelen tijdens het geroezemoes, maar ze zullen je plezier niet verstoren. Je kunt lachen en anderen inspireren om hetzelfde te doen als je in een goed humeur bent. Tegelijkertijd voelt de gebruiker daardoor een gevoel van lichtheid en kalmte in zijn lichaam. Daarom adviseren wij u om voldoende hydratatie in te slaan. De Indica van de Cherry Tropicana-soort kan je ook hongerig maken.

Medische waarde
Deze soort helpt bij het omgaan met:

Vermoeidheid
Spanning
Depressie
Spanning
Ernstige stemmingswisselingen
Het geeft je het gewenste resultaat van plezier en pijnverlichting en is geschikt voor beginners tot ervaren vapers of edibles.

Grammi

QZ, QP, HP, P

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “Tropical Cherry”